Valmojlighet forut hur herre anvander Tinder inte me Facebook

Valmojlighet forut hur herre anvander Tinder inte me Facebook

Valmojlighet forut hur herre anvander Tinder inte me Facebook

Tills akte ick sa lange darnast var det vidkommande att tillverka ditt konto tinder forena mo din facebookprofil. Det ha varthan nagot saso ick styrhjul overtygade somliga anvandare, eftersom vi ibland vill att Tinder-profilen amna besta nagot f mer anonym. Lyckligtvis andrade utslag ansvariga akt det sociala natverket asikt sam darpa nagra manader ager det varit mojligt att komma in via andra tilltradesmedel. Sa om n undrar hurdan hane anvander tinder utan facebook n kommer att onskan kanna mot att det ar mojligt.

Anledningarna at varfor n kan vill ej forbinda forbund Tinder samt Facebook do kan besta manga aven mycket separat. Andock i do flesta fal ar det nago bedj forsavitt nagot om okrankbarhet. Vi inneha generellt kontakter p Facebook saso vi ej vill att utslag amna kunna att vi ar i nagon dejtingapp. Samt i sa nedgang kan det vara storande att tillverka ta ett dopp applikationerna anslutna.

Det saso ar duktig ar att akt folja at Tinder det inneha n ocksa andra val. Verklighet ar att n till ocksa tillsamman kan bilda nago imag kungen saken dar valkanda dejtingappen inte me att ha e konto pa jordens underlag Zuckerbergs sociala natverk. Sa forsavit er inte vill existera beroend fran Facebook nedanfor din process forut att finn din battre halft, rekommenderar vi att d valjer andra atkomstalternativ.

Det sasom ar relevant ar att vi kommer ihag att for att gora denna gallande att besta kungen Tinder uta att behova noppa mo Facebook, ar det nodvandigt att vi misshandel senaste fran ansokan. Forsavitt d inneha ett kopiost alderstigen cirka samt ick ager uppdaterat saken da kanske ni ick inneha nagot ovrigt sat att komm in i saken da. Foljaktligen rekommenderar vi att ni gar igenom den akte n fortsatter lasa Google Play Store sam spana mo att n ick besitta nagra vantande uppdateringar.

Logga in pa Tinder sallskap Google

En rostning fo att veta anvanda Tinder ej me Facebook ar att bega det igeno ditt Google-konto. Forsavit d ar nagon Android-anvandare mast n framstalla e konto akte att dana begagna din rorlig, sa n kan anvanda likadan konto fo att logga in p dejtingapplikationen. N behover enbart antyd ditt e-postkonto saso avga gallande samt losenordet ni anvander forut det. Kunge sa forfaringssatt kommer n att ha loggat in utan att Facebook inneha tillsamman det att bega.

Nagot saso kan finnas f problematiskt forut somlig anvandare ar att du kommer att avskilja e del av saken da varden sasom n age anvant i ditt Google-konto. Andock som alla andra inneha vi kopiost mindre enskil information i saken da an i Facebook, vilket kommer att hjalpa oss att besta anonyma. Sam ifall n vill att definitivt ingen amna atnjuta medel at din information aga ni bestandig mojligheten att bilda ett alternativt Google-konto.

Att anvanda det arme kontot hjalper dig att fyll i syssla saso alder och profilinformation. Skada forsavitt du ge stryk bildat din profil handling forsta gangen gallande Tinder skyldighet er fyll i resten itu informationen som ni vill framfora forut dina eventuella tillkommand partners. Fran bilder at din redogorelse dartill lankar til andra sociala natverk saso Instagram. Skada Tinder kommer atminston icke att besitta underrattelse forsavitt dina kontakter fran Facebook, sa att ni kan fortiga att n ar i denna applikation fo dina kontakter i det populara sociala natverket.

Det ar bestamt det basta valet att anvand Tinder inte me Facebook sam fran denna avsikt ar det det mest kopa.

Forma e framtoning pa Tinder tillsamman ditt telefonnummer ej me Facebook

O n vill atnjuta hogs okrankbarhe nar er skapar din framtoning, finns det en kraftig att rutt in i Tinder inte me att behova ge varken ditt Facebook- eller Google-konto. Sam det ar att e tredje fason att uppfostra nago imag ar att logga in via din telefonnummer, bekraftar din identitet tillsamman dorrvred fran e SMS-meddelande.

Ocksa o ni icke har nagot ovrigt rostning an att bidra informatio jambordig personlig sasom ditt telefonnummer, sa ar det kanske det det mest privata sattet pro att ga fran stapeln forbruka applikationen.

Nar n gar forut att alstra din framtoning maste du publicera konungen knappen Logga in med ditt telefonnummer. Darifran aliggande er visa saken da, sam du kommer att betydelselos nago SMS tillsamman ett bekraftelsekod sa att do kanner til Hur Г¤r fransk-kanadensiska kvinnor mer dramatiska Г¤n amerikanska kvinnor? att det ar ni. Darifran kan er avancera at dana din profil, nagot sasom du mast foreta fullstandigt fran borja, fastan appen ej kommer att innehava nagon informatio forsavit dom.

Det inneha ar sjalvfallet det mest privata alternativet. Om er nej vill att nagon amna forbinda din Tinder-profil sammanlagt din Facebook-profil eller Google-e-postkonto, ar det bestam det basta alternativet att logga in tillsamman ditt telefonnummer. Jada det innehava kommer att fortydliga forhallandet emellan ditt telefonnummer aven e Tinder-konto. Sa ni formodligen foredrar att gora ett andra telefonnummer uteslutande akt det ager forsavit fullstandig okrankbarhet ar baksida av underben du letar postum.

Condividi questo post