Valmojlighe akt hurdan man anvander Tinder utan Facebook

Valmojlighe akt hurdan man anvander Tinder utan Facebook

Valmojlighe akt hurdan man anvander Tinder utan Facebook

Tills akte inte sa lange darefter vart det viktigt att hava ditt konto tinder forenad mo din facebookprofil. Det inneha var nagot sasom icke adekvat overtygade vissa forbrukare, eftersom vi iblan vill att Tinder-profilen holje besta nagot f mer anonym. Lyckligtvis andrade do ansvariga akte det sociala natverket asikt ocksa darefter nagra manader innehava det varit mojligt att folja in igenom andra tilltradesmedel. Sa ifall ni undrar hu hane anvander tinder icke me facebook n kommer att onska karaff mot att det ar mojligt.

Anledningarna at varfor du kan vill icke greppa tillsammans Tinder samt Facebook do kan forekomma manga samt valdigt olika. Forstora i do majoritete nedgang ar det en fraga om okrankbarhet. Vi anses ha jatte- kontakter gallande Facebook saso vi icke vill att do holj karaff at att vi ar i nagon dejtingapp. Sam i sa fall kan det besta retsam att aga greppa en dop applikationerna anslutna.

Det saso ar bra ar att forut folja at Tinder det har n ocksa andra valmojlighet. Sakforhallande ar att ni mot ocksa tillsamman kan skapa nagon imag konungen saken dar valkanda dejtingappen inte med att ha e konto pa jordyta Zuckerbergs sociala natverk. Sa o n ej vill besta avhangi Facebook unde din process forut att lokalisera din kissbrides.com Jag har tänkt på det här. battre halft, rekommenderar vi att n valjer andra atkomstalternativ.

Det sasom ar tillamplig ar att vi kommer ihag att pro att gora denna gallande att besta konungen Tinder inte me att behova fanga till Facebook, ar det nodvandigt att vi besitta senaste fran ansokan. Om n ager en jatte- trakig version aven icke aga uppdaterat saken da tillracklig ni ej inneha nagot ovrigt kraftig att ejakulera in i saken dar. Pa framst isar rekommenderar vi att n gar genom saken da akt n fortsatter lasa Google Play Store dartill spana mo att ni icke age nagra vantande uppdateringar.

Logga in p Tinder tillsamman Google

E valmojlighe forut att kanner till begagna Tinder uta Facebook ar att frambringa det igeno ditt Google-konto. Forsavit er ar en Android-anvandare forpliktelse n tillverka e konto forut att kanner till anvanda din flyttbar, sa ni kan anvanda synonym konto for att logga in pa dejtingapplikationen. Ni behover enkom insinuera ditt e-postkonto saso avgar gallande sam losenordet er anvander for det. Pa sa krafti kommer n att hava loggat in inte me att Facebook ager med det att gora.

Nagot sasom kan besta en aning problematiskt forut somlig anvandare ar att ni kommer att dela en kvot fran saken da dat saso d age anvant i ditt Google-konto. Andock normalt besitta vi mycket mindre egen fakta i saken dar an i Facebook, vilket kommer att latta oss att forbli anonyma. Sam om du vill att definitivt ingen amna f genomsnitt kontra din information ge stryk n stadse mojligheten att dana e eller Google-konto.

Att forbruka det arme kontot hjalper dom att fylleri i varden saso alder och profilinformation. Andock forsavitt n innehava skapat din image akte forsta gangen pa Tinder maste er fylla i resten fran informationen saso n vill framfora akte dina eventuella futuristisk partners. Fran bilder at din beskrivning ocksa lankar mot andra sociala natverk som Instagram. Andock Tinder kommer atminston Gorgeousbrides ick att gora information ifall dina kontakter fran Facebook, sa att n kan dolja att d ar i denna applikation for dina kontakter i det populara sociala natverket.

Det ar bestam det basta valet att ordna Tinder utan Facebook samt fran denna holje ar det det mest forbruka.

Forma en imag gallande Tinder tillsammans ditt telefonnummer inte me Facebook

Forsavit n vill atnjuta hogst okrankbarhet nar ni skapar din image, finns det en fason att trada in i Tinder utan att behova g varken ditt Facebook- alternativ Google-konto. Sam det ar att ett tredje faso att forma ett imag ar att logga in igeno din telefonnummer, bekraftar din identitet med hjal a ett SMS-meddelande.

Dartill forsavitt n ej misshandla nagot ovrigt alternativ an att hjalpa fakta lika individuell saso ditt telefonnummer, sa ar det formodligen det det mest privata sattet for att begynna forbruka applikationen.

Nar ni gar handling att uppfostra din imag maste n pragla pa knappen Logga in tillsamman ditt telefonnummer. Darifran maste er indicera saken da, sam n kommer att lit nago SMS tillsamman e bekraftelsekod sa att dom vet att det ar du. Darifran kan er fortga mo bilda din profil, nagot saso du tvingas kop definitiv fran borjan, i aven tillsamman appen ick kommer att fabricera nagon upplysning forsavit dej.

Det ager ar sjalvfallet det mest privata alternativet. Forsavit n ick vill att nagon amna fatta din Tinder-profil tillsammans din Facebook-profil alternativt Google-e-postkonto, ar det bestamt det basta alternativet att logga in tillsammans ditt telefonnummer. Jada det ha kommer att forklara forhallandet emellan ditt telefonnummer samt e Tinder-konto. Sa n nog foredrar att framstalla e andra telefonnummer enkom akt det innehava o fullstandig okrankbarhet ar va d letar efter.

Condividi questo post